En bra säljare lyssnar. På riktigt.

En bra säljare lyssnar, bryr sig om och förstår sina kunders behov. På riktigt. Då räcker det inte bara med kunskap och erfarenhet, det behövs även självkännedom och lyhördhet. På Persnil Försäljning AB tar vi hand om vår personliga utveckling. Därför levererar vi alltid goda resultat. Ni tillverkar - Vi säljer. Du kommer att märka skillnaden.

Bild

Din personliga säljavdelning

Niclas

NICLAS PERSNIL

FOUNDER

Niclas har arbetat med försäljning större delen av sitt liv, både som anställd och som egen företagare. 2011 skrev Niclas boken Försäljningens 8 nycklar (utan stress). En bok där han delar med sig av sin kunskap och av sina erfarenheter. Med framgångsrikt företagande och flera års erfarenhet av personligt ledarskap, förespråkar Niclas självkännedom och balans.

Daniel Wellington
“Persnil Försäljning har på ett framgångsrikt sätt varit en hörnsten i uppbyggnaden av Daniel Wellingtons distribution i Sverige. Samarbetet omfattar ett drygt 120-tal butiker med koncentration i södra Sverige. Vi på Daniel Wellington är väldigt nöjda med vårt samarbete och kan verkligen rekommendera andra företag att ta hjälp av Persnil Försäljning vad gäller distribution och försäljning.” Filip TysanderGrundare av Daniel Wellington AB
Bild

Tillit och förtroende

Tillit och förtroende är grundstormen på alla långsiktiga affärsrelationer. Dina kunder kan vända sig till vem som helst, men de återvänder bara till den som förtjänar det. Vi erbjuder "Sales by Heart" - den enda ärliga och utvecklande försäljningen som ger bestående resultat. Titta närmare på våra tjänster för en övergripande bild av de moment och de helhetslösningar som vi kan leverera.

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER  
Ikon
Bild

Persnil Försäljning skänker varje år 5 % av sin vinst till olika välgörande ändamål. För 2012 & 2013 skänkte vi vinsten till Gesha Pema Dorjee, en av Dala i Lamas närmaste munkar som arbetar med olika hjälp-projekt i Nepal. 2013 skänkte vi även delar av vinsten till Petra Skiölds satsning inom ultralopp. Långsiktigt är vår vision att starta ett projekt med Gesha Pema Dorjee som ger rent vatten till barn i Nepal.

Bild